Webdesign

Website laten maken?

 

Professionele ontwerpen, lage tarieven en uiteraard goede service!

Wilt u een eigen website laten maken en beheren? Dan bent u bij ons aan het goede adres! DenSite Webdesign ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven, groot en klein. DenSite Webdesign heeft inmiddels ruim 9 jaar ervaring in webdesign, en grafisch vormgeving. Wij zijn dan ook goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van internet!

Of u nu een simpele eenvoudige website zoekt of nou juist een dynamische, wij kunnen het volledig naar uw wens ontwerpen en ontwikkelen! Wilt u het onderhoud zelf doen of aan ons overlaten? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Kortom wij doen alles naar de wens waar u als klant de behoefte aan heeft! Want wij, DenSite Webdesign, geven om de klanten en hun wensen!

 

Het design van uw website.

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen? Densite webdesign kan daar voor zorgen. Het design van uw webpagina gaat niet alleen maar om het toepassen van uw huisstijl. Het gaat voornamelijk ook heel veel om techniek die er bij komt kijken! Wat natuurlijk zeer van belang is.

DenSite Webdesign streeft ernaar om uw website zo gebruiksvriendelijk voor de gebruiker te houden, met een glashelder structuur voor navigatie en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje en uitstraling van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar u en uw klanten. Wat wilt u bereiken met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw internetpagina.

Heeft u al een website maar wilt u deze uitbreiden met een nieuwsbrief systeem of een gastenboek? Ook hiervoor kunnen wij zorgen.