Logo Ontwerp

Logo voor uw organisatie of product.

 

Uw organisatie heeft een naam, vanzelfsprekend. Wat echter niet vanzelfsprekend is, is het feit dat klanten of potentiële klanten aan u denken als zij die naam horen of zien. Uiteraard is dit wel wat u wilt, en daarom wilt u een logo voor uw organisatie of product. Een logo is het beeldmerk van uw organisatie. Met dit beeldmerk treedt u naar buiten, zodat (potentiële) klanten uw organisatie direct herkennen wanneer zij het logo zien.

Van schets naar concept naar logo

Wij helpen u graag bij het bepalen van uw identiteit en het schetsen van uw doelgroep. Door middel van een brainstorm-achtige intake zorgen wij voor een solide basis van het ontwerp, de basis van uw nieuwe logo. Na de intake sessie starten wij met het schetsen van concept logo’s. Uit deze concepten kiezen wij vervolgens samen welke het beste uw organisatie vertegenwoordigd.

Logo’s die we voor onze klanten hebben gemaakt
[custom_button text=”Klik hier” title=”Logo’s” url=”http://www.websitelatenmakenin.nl/portfolio/logo-portfolio/” size=”medium” bg_color=”#FF5C00″ text_color=”#FFFFFF” align=”left” target=”_self”]